Naši uspešni diplomanti

aljosa-todorovic

Aljoša Todorovič

Prijavo vsekakor priporočam, ker na usposabljanju pridobiš ključno znanje od vrhunskih strokovnjakov. Seveda je treba to znanje še naprej nadgrajevati, a za tak preskok, kot smo ga naredili v času predavanj, bi sam potreboval veliko več časa. Pridobljeno znanje je aktualno, diploma pa prinaša boljše možnosti za zaposlitev. OpenIt ekipa super poskrbi za vse in se na vsakem koraku trudi za zadovoljstvo udeležencev izobraževanja. Skratka, priporočam udeležbo vsakemu, ki želi spoznati digitalni marketing.

Usposabljanje za diplomo in uspešno opravljen izpit mi je prinesla predvsem ključno znanje o digitalnem marketingu, ki sem ga nato nadgrajeval s praktičnim delom. Seveda mi je diploma tudi pomagala do službe in samozavesti.

 

V podjetju Madwise sedaj opravljam funkcijo upravljalca oglaševalskih računov za kliente (Facebook, AdWords, programatično oglaševanje), spletnega analitika ter UX svetovalca. Ukvarjam se tudi z vsebinskim marketingom (članki za Madwise).

Pripravljam strategije spletnih kampanj in jih nato tudi postavim in upravljam. Za vse projekte vodim spletno analitiko, kar vključuje vse od implementacije kod za sledenje, nastavitev računov do pisanja skript za sledenje … Na koncu seveda pripravim poročila o uspešnosti. Pri pripravi pristajalnih strani sodelujem z našim oblikovalcem, s katerim skrbiva za UX – uporabniško izkušnjo. Tu so pa še ostali projekti, npr. chat-boti v Messengerju, programatični zakup, pisanje člankov in podobno. Skratka, pestro je :).

Po usposabljanju se učim se predvsem v praksi in prebiram bloge, ki me zanimajo. Vsebine iščem predvsem, ko pridem do težave, ki je ne znam sam rešiti. Obstaja pa par dobrih blogov in piscev, ki jih redno spremljam (ConversionXL, PPC Hero, Jon Loomer, Optimize smart … ).  Včasih se tudi posvetujem z vašim predavateljem Markom Penkom :).

Vsakodneno uporabljam Facebook Power Editor/Ads Manager (orodja kot so AdEspresso me niso prepričala), AdWords & Google Analytics, HotJar, Ahrefs, Website Visual Optimizer, Pocketmath in številna druga orodja, ki so nam na voljo.

Želite tudi vi graditi svojo digitalno zgodbo o uspehu?