Naši uspešni diplomanti

josipa-janes

Josipa Janeš

Z znanjem, ki sem ga pridobila, bi se definitivno upala prijaviti na razpise za službo, česar pred usposabljanjem ne bi morala trditi.

Usposabljanje bi priporočila vsem, ki želijo resno delati v marketingu in že imajo osnove iz različnih smeri digitalnega marketinga, da se udeležijo usposabljanja, saj bodo tako lahko preverili tudi, kakšno je njihovo dejansko znanje. Sama sem veliko vedela o e-mail marketingu in družbenih omrežij, imela pa sem velik manjko s področja SEO-a. Sedaj sem vse to združila, kar mi nedvomno pomaga pri svetovanju in pogovoru s partnerji.

Usposabljanje in izpit mi je pomagal pri prijavi za službo, saj je bilo potrebno online oz. digital predznanje, kar si moral dokazati tudi s testom.

Znanje, ki sem ga prejela na usposabljanju pa mi je pomagalo tudi pri prvih korakih na novem delovnem mestu, saj je bilo tako veliko manj lovljenja.

Sedaj delam podjetju Booking imam funkcijo Account executive. Moja glavna naloga je podpora partnerjem iz hotelskega sektorja. Digitalni marketing je sestavni del mojega dela; svetujem partnerjem pri izdelavi spletnih strani za Booking, SEM-a in SEO-a in oglaševanju na drugih kanalih.

Največ uporabljam orodje za spremljanje analitike. Booking ima svoje orodje, ki pa deluje po istem principu kot Google Analytics.

Želite tudi vi graditi svojo digitalno zgodbo o uspehu?