Naši uspešni diplomanti

uroš požgan

Uroš Požgan

Direktor start up podjetja, ki se trenutno uspešno predstavlja v projektu Štartaj Slovenija.

Uroš in njegova blagovna znamka Pokica

Uspešno opravljen izpit mi je prinesel samozavest pri opravljanju svojega dela. Dobil sem odgovore na vsa svoja vprašanja, hkrati pa vpogled v širino digitalnega marketinga, katerega prej nisem imel. Trenutno je moje življenje zares zanimivo. Sem direktor startupa, ki uspešno kandidira v projektu Štartaj Slovenija z blagovno znamko Pokica. Trenutno smo vsi v podjetju deklice za vse, kot je ponavadi v začetku.

Kar se tiče digitalnega marketinga se v novi startup vlogi največ ukvarjam z objavami na družbenih omrežjih in analizo vedenja naših potencialnih kupcev. Pri tem uporabljam Facebook Pages manager, Follower Stats za Instagram in pa Google Analytics.

Prijavo na izobraževanje priporočam, ker vsa predavanja izvajajo predavatelji, ki na praktičnih primerih zelo dobro vsem udeležencem približajo digitalni marketing. S pomočjo lastnih izkušenj pokažejo orodja, delovanje in nas usmerijo, kako s svojimi viri najboljše opravljati s kanali digitalnega marketinga. Usposabljanja potekajo tako, da so resnično primerna za vsakogar, saj se individualno soočimo s situacijami udeležencev.

Želite tudi vi graditi svojo digitalno zgodbo o uspehu?