Pričevanja

ODLIČNO! Veliko praktičnih, konkretnih in uporabnih znanj. Marko je predavatelj brez primere. Odločitev za prijavo je bila odlična, dolgo je trajalo, da sem uskladila vse obveznosti in se lahko udeležila izobraževanja, vendar mislim, da na boljšem še nisem bila! Komaj čakam, da začnem znanje prenašati v prakso.
Janja Žarn Žarn Krško d.o.o.
Usposabljanje je bilo izpeljano na najvišjem možnem nivoju, saj so bili izbrani res najboljši strokovnjaki. Cilji za naprej so povečati prodajo in prenesti uporabljeno znanje v prakso.
Jernej Pregrad Terme Maribor d.o.o.
Odlična kombinacija teoretičnega in praktičnega znanja, koristne informacije, zato je prijava res dobra odločitev. Dobila sem poglobljen vpogled v vsebine digitalnega marketinga, kot nadgradnjo klasičnemu marketingu.
Helena Kavčič Prevc Saloni pohištva d.o.o.
Novo pridobljeno znanje bom seveda prenesel v prakso oz. uporabo pri vsakodnevnih zadevah v svoji službi in v novih kariernih izzivih. Na predavanjih sem prejel ogromno novih informacij oz. utrdil obstoječe znanje. Opravljanje diplome iz digitalnega marketinga se je definitivno izkazalo kot dobra odločitev. V bodoče si želim pridobljeno znanje še utrditi, še naprej delovati v digitalnem marketingu in rasti na vseh področjih.
Klemen Tavčar
Izobraževanje se je izkazalo za odlično odločitev, saj je postreglo z izredno zanimivimi in uporabnimi informacijami s področja digitalnega marketinga. Zaradi specifike mojega dela, žal tega trenutno ne bom mogla v večji meri uporabljati, vsekakor pa bom boljši sogovornik zunanjim providerjem. Znanje mi bo pomagalo pri analizi obstoječe spletne strani in uvedbi nove, ter pri osebni izkušnji uporabe spleta.
Metka Šipek Ljubljanska borza vrednostnih papirjev d.d.
Predavanja so bila izredno poučna in zanimiva. Ogromno sem se naučila. Pridobljeno znanje bom prenesla v prakso in kmalu bomo tudi na spletu no.1 hostel v regiji ☺
Nina Petruna Babarovič Hostel Tresor Ljubljana
Izobraževanje mi je odprlo nov pogled na digitalne medije, saj sem imela omejeno predznanje in malo praktičnih izkušenj. Informacij je bilo ogromno, vendar so bile vseeno jasno podane.
Moji cilji so uporabiti pridobljeno znanje pri razvijanju naše poslovne ideje.
Tina Praznik Sinergija Samo Šenica s.p
S prijavo sem zelo zadovoljen. Predvsem je uporaben praktični del, ter vsi linki in gradiva za poglobitev znanja, ker sem iskal predvsem struktiriran in celovit zajem znanj s področja digitalnega marketinga. Pridobljeno znanje bom poskusil v čim večji meri prenesti v prakso.
Tomaž Gregorič Bolton Adriatic d.o.o.
Prijava na usposabljanje se je izkazala za zelo dobro. Prejela sem veliko kakovostnih informacij, ki jih bom lahko uporabila pri svojem delu. Moji cilji na področju digitalnega marketinga so zagotovo sledenje spremembam, nadaljnje izpopolnjevanje in širjenje samega znanja naprej v podjetju.
Darja Kregar Javno podjetje Uradni list RS
Absolutno. Pridobila sem veliko znanja in idej, predvsem pa celosten vpogled v sodobni marketing. Kot fdvjevka imam vec znanj o psihologiji, sociologiji, komunikologiji, manjka pa mi \”ekonomska racunica\” in tehnolosko znanje. Moj cilj je posodobiti metode korporativnega komuniciranja.
Mateja Legat Iskra Mehanizmi d.o.o.
Ker sem iz oddelka IT, sem prejel veliko novega znanja iz DM. Odločitev za udeležbo, se je izkazala za dobro odločitev. Spoznal sem, a je potrebno zelo hitro narediti posnetek našega obstoječega stanja in določiti nadaljne akcije.
Darko Šrumpf Iskra Mehanizmi d.o.o.
Program celovito zaokroži vlogo digitala v sedanjosti, obenem pa jasno nakaže trende v prihodnosti. Področja, orodja in metode so jasno in razumljivo predstavljeni, tako da jih lahko udeleženci (tudi tisti, ki nimajo poprejšnjih izkušenj) z malo vaje in prakse, takoj začnejo uveljavljati v praksi. Čestitke organizatorju in ekipi predavateljev.
Rihard Resnik Enigma Novo mesto d.o.o.
Prejela sem ogromno koristnih informacij, upam da se ni vse pomešalo 😉 V prihodnosti želim povečati prodajo v svoji spletni trgovini, predvsem z email marketingom, FB oglasi, Adwordsi, SEOm in mogoče še s čim. Ko izpopolnim svoje znanje, pa bi rada na področju DM delala še kje drugje.
Vesna Bračič Avenida d.o.o.
Prejete informacije so bile zelo koristne. Absolutno mi ni žal za prijavo in udeležbo na usposabljanju. Še več, vesel sem, da sem se odločil za ta korak.
Darko Šironjič POTUJ NEKAM d.o.o.
Prejeto znanje bom vsekakor lahko prenesel v prakso, predvsem zato, ker smo ves čas delali na praktičnih primerih, katere so podajali strokovnjaki iz stroke. Posledično je podane informacije lažje sprejeti, ker gre predavatelju zaupati. Prijava se je izkazala za pravilno odločitev.
OpenIT bom vsekakor priporočil naprej, ker je bilo res vrhunsko organizirano in odpredavano. Moj cilj je vse naučeno preizkusiti v praksi (samostojno) in uspešno opraviti diplomo, ter dvigniti prepoznavnost podjetja.
Uroš Požgan SGERM d.o.o.
Informacije pridobljene na usposabljanju, so bile vse toliko specifične in praktično podkrepljene, da si sposoben veliko stvari po predavanjih opraviti sam.
Pridobila sem veliko novih uporabnih informacij, veliko se naučiš tudi s samimi vprašanji ostalih udeležencev. Lahko rečem, da je to daleč najbolj uporabno usposabljanje na katerem sem bila.
Barbara Ovčina Dolinšek-s d.o.o.
Prejeto znanje na usposabljanju bom vsekakor prenesla v prakso, saj sem dobila veliko koristnih informacij in znanj. Menim, da se je prijava izkazala kot dobra odločitev, seveda je sedaj na meni, da pridobljeno znanje implementiram v prakso.
Kelly Prodan Lukežič Sanofarm d.o.o.
V petih dneh sem prejel veliko koristnih informacij. Dobil sem širino in globino v svet, ki ga do sedaj nisem poznal tako podrobno. Informacij je dosti, prav tako tudi možnosti in posledično tudi priložnosti. Prijava na Diplomo je bila zadetek v polno!
Komaj čakam, da lahko prejeto znanje prenesem v prakso, saj menim, da je takšno znanje, v današnjem času, nujno potrebno za vsa podjetja.
Dino Škorja Jugovac Lipro d.o.o.
Moje znanje digitalnega marketinga je bilo ob prihodu na usposabljanje dosti razpršeno. S pomočjo usposabljanja, se mi je oblikovala širša in bolj jasna slika. Nasveti in napotki, ki smo jih prejeli od predavateljev, so zelo koristni in jih bom oz. sem ji že začela uporabljati pri samem delu na področju digitalnega marketinga.
Sandra Kecman Bisnode d.o.o.
Na usposabljanju sem definitivno prejela koristne informacije in nova znanja, tako da se je prijava izkazala za odlično odločitev. Z digitalnim marketingom se trenutno še ne ukvarjam “poslovno”, delam bolj na neki osnovni bazi in poznavanju. Menim, da se mi bo s tem znanjem zvišala konkurenčnost na trgu delovne sile, nenazadnje pa je novo znanje vedno koristno na takšen ali drugačen način.
Laura Jarm
Z usposabljanjem sem zelo zadovoljna, ker je v precejšnji meri izpolnilo moja pričakovanja.
Osebno se mi je zdel dobr mix teorije in prakse – veliko insights in pro tips, tako da fino 🙂
Pred nekaj meseci sem se odločila, da se bom v prihodnosti specializirala v digital marketingu, zato je tole usposabljanje prišlo ob pravem času.
Pia Gustinčič
Svoje začetno znanje o digitalnem marketingu lahko primerjam z vrhom ledene gore – v najboljšem primeru slaba 1/3 celote. Skozi module so nam predavatelji posredovali mnogo informacij o njeni velikosti, obliki, vsebini. Opremili so nas z vsemi potrebnimi orodji, da se raziskovanja lotimo sami in na lastno pest spoznamo vse njene razsežnosti. Verjamem, da je to raziskovanje, ki se nikoli ne konča in nam vedno znova odkriva nove možnosti in nas postavlja pred nove izzive. Pridobljeno znanje mi bo nedvomno pomagalo na trenutnem delovnem mestu in mi ob enem omogočilo, da se morda v prihodnje posvetim izključno digitalnemu marketingu, saj vključuje dve izmed meni ljubih področij – matematika in kreativnost. Summa summarum – prijava na usposabljanje je bila brez dvoma dobra odločitev!
Klara Glazer David Cigler s.p.
Prejeto znanje bom definitivno prenesla v prakso. Informacije in podano znanje so bile zelo koristne in predvsem uporabne. Moji cilji na področju DM so zelo ambiciozni, saj me sama tematika navdušuje in izredno zanima. Zelo se želim v bodoče tudi izpopolnjevati na tem področju in podjetju za katerega delam omogočiti dodano vrednost in uresničitev zastavljenih ciljev.
Teja Setničar BTC d.d.
Prejela sem ogromno koristnih informacij in vesela sem, da sem se prijavila. Cilji so narediti plan ter testirati, nato pa vse prenesti v prakso. Na začetku bom izboljšala email marketing, FB in LinkedIn marketing. Preverila bom, če je web page zadostno dober v mobilni verziji. Spodbudila bom snemanje videov v podjetju, osredotočili se bomo tudi na plačljive oglase, spremljala bom analitiko, ter pregledala vse predlagane aplikacije, na koncu pa vse koristno vpeljala v dnevno rutino. Poskrbelo bom, da bodo naše objave imele sporočilno vsebino in bralcem prinesle novo vsebino – dodano vrednost.
Helena Orožen DEWESOFT d.o.o.
Na izobraževanje sem prišel praktično brez predznanja, vendar sem po teh nekaj dneh dobil zadostno količino informacij, da vem kako pristopiti h stvari.
Prijava se je izkazala za odlično odločitev, zdaj pa bo treba teorijo še prenesti v prakso.
Andrej Pirnat Nevtron & Company d.o.o.